Like on Facebook | Tykkää Facebookissa Follow on Instagram | Seuraa Instagramissa Follow on Twitter | Seuraa Twitterissä Subcribe our channel | Tilaa kanavamme Latest news | Uusimmat uutiset Everything about Isac | Kaikki Isacista Pictures of Isac | Kuvia Isacista Albums, singles, music videos | Levyt, sinkut, musiikkivideot Gigs, signing sessions | Keikat, nimmarijaot Fanmail, Isac's sites | Faniposti, Isacin viralliset sivut Fanlist, feedback | Fanilista, palaute Front page | Etusivu Front page | Etusivu Front page | Etusivu undefined

29.9.13

Fredagkväll med Malin

Täältä pääset katsomaan lyhyttä dokumenttia Isacista, jossa pääsemme mm. Isacin studiolle, kotiin ja Sellon nimmarijakotilaisuuteen.

Click this link to watch a short document about Isac, where you get to go to his studio, his home and Sello signing session.

28.9.13

Best Finnish act

Nyt onkin äänestämisen vuoro! Äänestä Isacia tämän vuoden parhaaksi artistiksi ja osoitetaan Isacille kuinka paljon välitämme hänestä :)

Voting time! Vote Isac for 2013 best Finnish singer and let's show him how much we care about him :)

Äänestä tästä.
Vote here.

16.9.13

Uusi ylläpitäjä - New admin

Moikka!

Elikkä minun nimeni on Charlotta, ja olen täällä  Isac Elliot Music-blogissa uusi ylläpitäjä. Olen tosi innoissani tästä, ja kovin kiitollinen päästessäni tähän mukaan! Olen siis mielestäni aika suurikin Isac-fani, joten tämä on mulle todella mieleinen puuha saada postailla tänne :) Olen nähnyt Isacin tähän mennessä viisi kertaa, kolme kertaa keikalla, kaksi muuten. Itse asun Turun suunnalla. Jos haluatte musta tietää enemmän, voitte käydä kurkkaamassa mun omaa blogia täältä. Ja toki saa kysyä multa mitä vain, vastaan mielelläni! :) 

Kuka muuten on menossa keskiviikkona Elämä lapselle-konserttiin, jossa Isac esiintyy ke. 18.9?


//   Hi!

So my name is Charlotta, and i'm a new admin on this blog! I am so excited and thankful about this. I'm a big Isac Elliot-fan, so i think this is really cool ''job'' to write here! :) I have seen Isac about five times. I live in Turku, Finland. If you want ask me something, just ask, i'll answer! :) 

Is anyone who is going in Elämä lapselle-concert where isac is performing 18.9?


Seuraavaan haastatteluun pääsee tästä!



Olet ollut tänä vuonna mukana monissa Kummien tapahtumissa - millainen fiilis sinulle on niistä kaikkinensa jäänyt?
On kyllä jäänyt tosi hyvä fiilis. Faneille on aina kiva päästä esiintymään, on mahtava tavata heitä, ja kun samalla saa tehdä jotain hyvää sellaisten nuorten eteen, joilla on vaikeampaa, niin se on myös tosi hienoa. Olen päässyt Kummien kautta tapaamaan mahtavia nuoria.

Oletko kokenut hankalaksi yhdistelmäksi tavallisen koululaisarjen ja teini-idolin keikkareissut?
Ei sillä tavalla. Olen kyllä tosi paljon poissa koulusta, mutta teen läksyjä ja luen kokeisiin sitten keikkabussissa, lentokoneessa tai hotellissa. Ei se ole aina ihan hirveen hauskaa, mutta tiedän että mun on pakko tehdä näin, jotta saan sitten tehdä sitä mistä tykkään kaikesta eniten eli musaa.

Esiintymisesi ovat ulottuneet jo Suomen rajojen ulkopuolellekin, jossa vastaanotto on ollut tosi lämmintä. Onko kiikarissasi ennen kaikkea kansainvälinen musiikkiura?
Joo, on ollut tosi hienoa, että ihmiset muuallakin ovat tykänneet mun musasta. Kyllä me heti alusta alettiin tekemään tätä niin, että mun musiikista voisi tykätä myös ulkomailla ja kun laulan englanniksi niin tottakai toivoimme, että jossain ulkomailla huomattaisiin tää juttu. Silti kaikki on tullut yllätyksenä ja kaikki jutut tuntuu vaan niin mahtavilta. Ei tätä kuitenkaan oo tullut mietittyä mitenkään varmana juttuna, salaa vaan vähän toivonut.

Kenen kanssa haluaisit tehdä musiikin parissa yhteistyötä?
Aika paha kysymys. Taitavia artisteja ja laulajia on niin paljon. Justin Timberlake on tosi taitava laulaja, samoin Beyonce, Justin Bieber, Usher, Christina Aguilera ja ne ovat vielä tosi hyviä esiintyjiä joilla on paljon kokemusta...niitä artisteja on siis tosi paljon. Kyllä aina kokeneiden esiintyjien kanssa on kiva tehdä juttuja, kun niiltä oppii lisää. Sen huomasin studiolla. Esimerkiksi Redrama on ollut mulle tosi mukava ja ollaan juteltu aika paljon kaikesta hänen kanssaan. Hän on kertonut mulle tärkeitä juttuja siitä, miten tää homma toimii. Hän on mulle vähän kuin musiikin kummisetä.

Kesän 2013 top 3 -muistot?
Keikat, koskenlasku Lieksassa, aurinko.

Tutkimustyö, potilasviihtyvyys, mielenterveystyö vai laitehankinnat: minkä Kummien pääsektoreista koet lähimmäksi sinua juuri nyt?
Kaikki on tosi tärkeitä, mutta ehkä mulle lähinnä on potilasviihtyvyys, kun se on asia, jossa itse parhaiten voin olla mukana auttamassa. Tietenkin toivon, että tukijoita riittää kaikille osa-alueille.

9.9.13

INFO

• Ne jotka lähettivät hakemuksen ylläpitäjän hommista, lähettäkää uudestaan meili. Lisää tietoa ylläpitäjän paikasta täällä.

• Isacilla on nyt ask.fm, joten voitte lähettää kysymyksiä tänne: ask.fm/wakeupisac

• Isacin kanssa voi twiittailla huomenna aamulla 7.30.

• Huomenna on myös nimmarijako Espoossa, lisätietoa täällä. Samalla voitte päästä mukaan Isacista kertovaan dokumenttiin. Dokumentteja on kaksi,  yksi suomenkielinen, yksi ruotsinkielinen.

• Isac has now ask.fm, where you can send him questions and he tries to answer them here: ask.fm/wakeupisac

• You can tweet with Isac tommorrow 7.30 a.m Finnish time.

2.9.13

Haluatko tavata Isac Elliotin?

Demi on yhteistyössä Sony Music Finlandin kanssa järjestänyt fanitapaamisen Isac Elliotin kanssa Tukholmassa. Tämä ei ole mikään tavallinen fanitapaaminen, sillä pääsette myös näkemään minkälaista Spotify Sessionissa on ja kuuntelemaan Wake Up Worldin akustisena esitettynä. Tapahtuma nauhoitetaan ja näytetään myöhemmin.

Pakettiin kuuluu:
✔ Fanitapaaminen Isac Elliotin kanssa
✔ Meno-paluu lennot Helsinki-Tukholma-Helsinki (saman päivän aikana) itselle, huoltajalle ja yhdelle ystävälle (huoltaja on vastuussa molemmista)
✔ Spotify Sessionsiin osallistuminen
✔ Tapaaminen Isacin kanssa
✔ Wake Up Worldin kuuntelu livenä Elliotin esittämänä

Muista:
✔ Että olet Tukholmassa vain päivän
✔ Olet itse vastuussa kuluista tekemistäsi ostoksista (toisin sanoen ostat omalla rahalla)
✔ Lennät Tukholmaan ja lennät takaisin saman päivän aikana
✔ Huoltajasi ja ystäväsi on pakko olla kokoajan mukana
✔ Huoltajasi on vastuussa sinusta ja ystävästäsi

Kilpailusivulle pääset tästä.